Om mig

Nyfikenhet och ett brett samhällsintresse är det som driver mig som journalist, men också viljan att förklara så att fler kan ta del av intressanta händelser, även när de är komplexa att förstå.

Jag skriver framförallt om energi och miljö. Det har jag gjort sedan 1995. Sedan dess har det skett många framsteg, men också tillkommit stora utmaningar – inte minst vad gäller klimatförändringarna.

Jag skriver också om forskning & innovationer och människorna bakom dessa idéer. Jag har bland annat skrivit om innovatörer som utvecklat cancervaccin, sotteknik, digitala röntgenmetoder och vätskekristaller, men även andra smarta produkter och tjänster.

Oavsett ämne så levererar jag artikeln i rätt tid, skriven mot önskad målgrupp, i beställd längd, med tänkt vinkel samt att materialet är faktagranskat. Det gör att du som kund kan förvänta dig ett proffsigt och punktligt resultat.

Jag har ett stort nätverk av andra journalister och fotografer. Det gör att jag kan åta mig både stora och små uppdrag. Välkommen att kontakta mig!